Installatiebedrijf Vis BV - De Lier

Haak aan bij Installatiebedrijf Vis.

Installatiebedrijf Vis in De Lier gaat het voor de wind. We bieden onze klanten – particulieren en bedrijven – een totaalpakket, met sanitair, loodgieters- en installatiewerk, verwarming en airco. We leveren bekende merken en hebben oog voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Een klantvriendelijke benadering doet de rest. Vandaar dat we meer werk dan mensen hebben. We zoeken daarom nieuwe medewerkers.

ALLROUND BADKAMER-SPECIALIST

Je wordt ingezet voor o.a. het renoveren van badkamers en toiletruimtes en voor stuken, elektra en kleine bouwkundige werkzaamheden.

LOODGIETER/CV-MONTEUR

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, CV-installaties en sanitair.

SERVICE MONTEUR (CV-AIRCO)

Je gaat aan de slag voor het onderhouden en monteren van CV- en airconditioninginstallaties. Je bent in het bezit van een diploma koelinstallaties/F-gassen. Extra cursussen ketels, warmtepompen en airco onderhoud zijn gewenst.

Voor bovenstaande fulltime functies moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B(E), diploma MBO niveau 3 installatietechniek en 2 jaar werkervaring.

Meer weten?

Installatiebedrijf Vis biedt je een leuke baan in een groeiend bedrijf, met plezierige collega’s en een goede werksfeer. Dus wat wil je nog meer? Solliciteren bijvoorbeeld. Stuur je brief naar:

Installatiebedrijf Vis,
t.a.v. Johan Vis,
Postbus 136,
2678 ZJ De Lier

Of mail naar info@vis-bv.nl.