Installatiebedrijf Vis BV - De Lier

Ventilatie op maat

Voldoet uw ventilatiesysteem wel naar behoren? Of is het verstandig als er een specialist met kennis van zaken naar kijkt? Zeker in de perfect geïsoleerde nieuwbouwwoningen van tegenwoordig is ventilatie van groot belang. Met een gebalanceerd ventilatiesysteem creëert u een gezonde en leefbare oplossing, die ook nog eens uw energienota ontziet. Door het juiste systeem toe te passen, kan tot 95% van de energie worden teruggewonnen! Vraag Installatiebedrijf Vis over de juiste installatie voor úw woning.

Ventileren met de nieuwste technieken

Bij een comfortabel binnenklimaat hoort ook een optimale ventilatie. Daar kan Installatiebedrijf Vis u goed bij van dienst zijn. Met onze geavanceerde systemen voor ventilatie onder alle omstandigheden bent u verzekerd van een behaaglijk woon- of werkklimaat. Luchtbehandeling is een van onze specialismen, zowel voor woningen als voor kantoren. Er komt veel kijken om alle factoren op het gebied van natuurlijke, mechanische en balansventilatie optimaal in evenwicht te brengen. Dagelijks werk voor Installatiebedrijf Vis: we zijn bekend met alle actuele eisen op het gebied van milieu en kunnen u precies vertellen welk systeem de kwaliteit levert die u zoekt. Daarvoor werken we met de nieuwste technieken en technologieën.

Win warmte terug uit ventilatielucht!

Over innovatieve techniek gesproken: met de installaties van tegenwoordig kunt u warmte terugwinnen uit ventilatielucht. Van de af te voeren ventilatielucht kunt u met een warmte-terugwinunit de warmte toevoegen aan de schone, verse toevoerlucht. Deze opgewarmde lucht kan naar de woning of naar het kantoor worden toegevoerd. Ook is het mogelijk de warmte toe te passen voor CV-water of warm tapwater in huis. Het resultaat is een aanzienlijke besparing op uw gasverbruik. Zo kan een doorsnee-eengezinswoning met gebruikmaking van warmteterugwinning op jaarbasis wel 500 m3 gas besparen!

Van de af te voeren ventilatielucht kan nu met een warmte terug win unit de warmte aan de schone verse toevoerlucht terug gegeven worden waardoor deze opgewarmd in de woning of kantoor toe gevoerd kan worden.