Installatiebedrijf Vis BV - De Lier

De dakspecialisten van Installatiebedrijf Vis

Het ene dak is het andere niet. Daarom is er ook een grote verscheidenheid aan dakbedekkingen. Het materiaal dat voor uw dak geschikt is, is afhankelijk een aantal criteria. Welke eisen stelt u aan de duurzaamheid en de kwaliteit? Heeft milieuvriendelijkheid voor u een extra groot accent? Bij Installatiebedrijf Vis zijn we dakdekkers van huis uit. Daardoor kunnen we u optimaal adviseren over de dakbedekking die het beste aansluit bij uw wensen. We werken met diverse soorten materialen, van bitumineuze dakbedekking tot en met de meest innovatieve combinaties van kunststof en bitumen of milieuvriendelijke alternatieven van 100%

Kunststof

Eigen dakdekkers staan ervoor garant dat uw dak binnen de kortste keren weer waterdicht is. En natuurlijk doen we er ook alles aan om de eventuele overlast voor u tot een minimum te beperken! Bovendien kan Installatiebedrijf Vis beschikken over een eigen zinkstraat. Met alle voordelen van dien: zink- en koperwerk komen uit eigen huis en kunnen in elke gewenste afmeting worden geleverd.

Kies voor preventief onderhoud

Wilt u de zekerheid dat uw dak in optimale conditie blijft? Kies dan voor een het dak-onderhoudsabonnement van Installatiebedrijf Vis. Dan heeft u geen omkijken meer naar uw dakbedekking. Wij kijken op de afgesproken tijd of uw dak geen gebreken vertoont en ruimen vuil en verstopping adequaat van het dak en uit de goot.